t. 0031(0)43-3217430
Login

Lost your password?

Cart0

Geen producten in uw winkelmand.

Batterijen webwinkel

Koop de batterijen voor uw afstandsbediening, keukenweegschaal en meer in onze webwinkel. Bij AZ Onderdelen vindt u een uitgebreid aanbod batterijen, van de bekende Duracell alkaline AA-batterij tot lithiumcellen. Ook oplaadbare batterijen voor uw telefoon of camera bestelt u eenvoudig in onze webshop. Zo hoeft u niet naar de winkel te spurten wanneer u merkt dat uw batterij bijna leeg is.

Vind batterijen voor elke apparaat in onze webwinkel

Bij AZ Onderdelen vindt u een zeer groot assortiment onderdelen en producten. In dit aanbod van wel 3.000 producten zijn ook verschillende batterijen verkrijgbaar in de webwinkel, zowel voor particulier als professioneel gebruik. Tegenwoordig werken heel wat draadloze apparaten op batterijen, van het kinderspeelgoed tot de rookmelders in uw huis. Daarom heeft u het best altijd een voorraad aan batterijen. Vertrouw hiervoor op AZ Onderdelen en bestel de correcte batterijen in de webwinkel.

Bestel uw batterijen online of in onze winkel

U bestelt de batterijen die u nodig heeft met enkele klikken in onze webshop. Ze worden al binnen enkele dagen bij u thuis geleverd. Twijfelt u over de juiste maat en soort batterij? Kom dan langs bij onze winkel in Maastricht. Onze medewerkers helpen u graag de juiste soort te kiezen zodat u uw apparaat weer aan de praat krijgt. Als blijkt dat er meer mis is met uw kleine elektronische apparaten dan enkel een lege accu, dan kunt u bij ons altijd terecht voor een nieuwe afstandsbediening, weegschaal of zaklamp. Oplaadbare batterijen voor uw huistelefoon hebben wij in voorraad en ook batterijladers van het merk GP. Bij vragen mag u ons altijd bellen op 043-3217430.

Bekijk ook

Stoffen kabel | Inktcartridges navullen limburg | Inktpatronen maastricht